På gång i föreningen

På grund av rådande läge med höjda räntor, skenande elpriser och ökande drifts- & underhållskostnader har styrelsen beslutat att höja årsavgiften med 5 % från och med 2023-01-01.

OBS! Detta gäller inte hyra för parkeringsplatser och garage.

Städdagar

Städdagen är nu genomförd.

Ett stort tack till er som deltog i föreningens städdag den 15 oktober. Det blev bland annat plantering av nya buskar, klippning av gamla, fint i lekparken, oljade garageportar, skinande rent i tvättstugorna. Ett gäng glada barn plockade skräp och belönades med godispåsar. Vi firade en lyckad dag med Gulasch soppa och varm korv, vi får vara glada att det var uppehåll i regnandet.

Nästa styrelsemöte

2023-02-09
2023-03-09
2023-04-05

Uppdatering Fiber

Fibergrävning och installation av fiber i vårt område närmar sig ett slut och slutbesiktning kommer att ske med Openinfra efter det att justeringar och återställandet av föreningens gräsytor, asfalt och grusvägar är avklarade.

En del medlemmar har fört av sig till styrelsen gällande själva installationen eller att få igång sin fiber i hemmet. Vi i styrelsen har inte kännedom om vad medlemmar har för avtal och tillval för att få igång sin fiber utan hänvisar att själva kontakta Openinfras kundtjänst 010-492 71 00 eller sin leverantör av utbud och tjänster.

Uppdatering gällande ventilationsbytet

Ventilations projektet fortgår och för närvarande så är man snart klara i gröna området och byten har påbörjats i röda området.

Det har nyligen utdelats i gula området information om att det snart är dags för ventilationsbyte och att den boende skall inkomma med svar om önskat tillval av färg på kåpa, att man redan nu fått avisering är enbart för att Airteam skall kunna planera sitt inköp av ventilationsaggregat så att de inte står tomma när det är dags för bytet. Det skall förtydligas att bytet av aggregatet inte kommer att ske förrän 2023 vilket dessvärre inte framkommit i Airteams utdelade enkät.

OBS! Det finns en del medlemmar som inte svarat gällande avisering om ventilations byte trots påminnelse, ej heller inkommit med tillval av kåpan. Vi vill påminna medlemmar att om man inte gjort ett tillval eller svarat trots aviseringar så kommer dessa få en i vit standardutförande.