COVID19/Corona 

På grund av rådande omständigheter kring COVID19/Coronavirus så hyr vi inte ut våra lokaler så länge Folkhälsomyndigheten avråder från att träffas i större grupper.  Detsamma gäller självklart för Bastun.

Expeditionens öppettider 2020

På grund av rådande omständigheter med Coronaviruset (COVID-19) så har vi beslutat att inte ha expeditionen öppen varannan tisdag en tid framöver. 

Tveka inte att ta kontakt med oss om det är något du behöver hjälp med. 

Mejla: styrelsen@brfsh2.se 

Har du ett mer brådskande ärende eller inte har tillgång till mejl så går det såklart bra att ringa till den i styrelsen som är ansvarig för din fråga. Information om detta hittar du under flik Organisation.

Com Hem – Information

Den 26/5 upphör ComHem att sända sina kanaler analogt. De kommer gå över att sända bara digitalt. Det innebär att om du har en väldigt gammal TV och ingen digitalbox inte kommer att kunna se på TV längre.

För att få veta mer, klicka här

Det nya systemet för gästparkering är nu i drift

Regler för gästparkeringarna:
• 3 timmar gratis parkering
• Därefter kostar det 4:-/tim. Eller 30:-/dygn
• Man kan betala genom Q-parks app eller med SMS
• Man kan inte parkera sin privata bil där. Då blir det böter. Q-park stämmer av om man bor i området eller ej. (Det är alltså precis som tidigare).

Planerade styrelsemöten 2019-2020

Kommande ordinarie styrelsemöten 2019-2020: 16/12, 20/1, 10/2, 2/3, 23/3

Handlingar från er medlemmar, till exempel bygglovsansökningar, skall vara styrelsen tillhanda senast en vecka innan mötesdatum.
Dessa lämnar du enklast i brevlådan vid expeditionen på Myrmalmsringen 185 eller mailar till styrelsen@brfsh2.se